Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 12.12.2019

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.12.2019

( Votes )
Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.12.2019

( Votes )
Овен
Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Рабира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срешнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Продължение...

   

Седмичен общ хороскоп : 09 - 15 декември 2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
 Овен
Работната  суматоха  ще  предначертае  много  Ваши  планове.  Потърсете  помощ  от  близки  хора  и  те  с удоволствие  ще  поемат  част  от  нещата. В  петък  не са  изключени  неочаквани  приключения, но  ще  е  добре  да  проявите  здравомислие.  През  почивните  дни  се  постарайте  да  изпълните  дома  си  с  топлота  и  загриженост.  Организирайте  семейна  вечеря.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп : 09 - 15 декември 2019 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Седмичен общ хороскоп: 2 - 8 декември 2019

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
 Овен
Точно  сега  благополучието Ви  ще  зависи от  разумната  Ви  упоритост  и  компетентност. На  работното  Ви  място  са  възможни  спорове  и  разногласия, но  те  ще  са  в  полза  на  работата. В  сряда  е  желателно  да   да  си  оставите  достатъчно  време  за  правене  на  планове  за  близко  бъдеще, а  в  четвъртък  точността  и  изпълнението  на  професионалните  Ви  задължения  няма  да  позволят  на  хората, които  Ви  завиждат,  да  Ви  хванат  неподготвени  и  да  Ви  направят  някаква  неприятна  изненада.  През  почивните  дни  ще  имате  подходящо  настроение  за  сложни  разговори с  близки  хора.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп: 2 - 8 декември 2019 - 3.0 out of 5 based on 2 votes
   

Страница 180 от 374

<< Начало < Предишна 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Следваща > Край >>