ВАЖНИТЕ НЕЩА, които ще узнаете като имате деца

( Votes )
Оценка на читателите: / 52
Слаба статияОтлична статия 
 ВАЖНИТЕ НЕЩА, които ще узнаете като имате деца
Гласът на 4 годишен малчуган може да заглуши 200 нормално беседващи възрастни в препълнен ресторант.

2-ма плискащи се с възторг хлапака в обществен басейн могат да накарат другите 120 посетители да го напуснат незабавно. Ядосаните и укорителни погледи на напускащите, отправени към придружаващия хлапаците, имат изпепеляващата сила на атомна бомба.

Ако вържете кучешки повод за таванен вентилатор, мотора на последния не е достатъчно мощен да повдигне във въздуха 23 килограмово дете в костюм на супермен. От друга страна е достатъчно мощен за да разпредели равномерно боята от буркана в ръката на "Супермен" по стените на стая 7х7м. ВАЖНИТЕ НЕЩА, които ще узнаете като имате деца
Когато вентилатора е включен, не следва към него да се хвърлят топки. Стъклото на прозореца, дори двуслойно, не се явява препятствие за топка или друг предмет, ударена от перката на вентилатора.

Ако от банята се чува шума от отваряне на тоалетното шкафче с вашата козметика, след това звън на стъкло и после детско гласче "Оооопс, ама аз....", - то вече е късно.

Ако не искате да вършите нещо – забранете на децата си да го правят.

Децата, на които е обяснено, че сложено в микровълновата печка яйце гърми обезателно пробват дали това ще се случи с две или три яйца. Гаранцията на микровълновата печка не важи след като е проведен експеримента с яйцата.

Спирачна течност смесена с хлоросъдържащ препарат за чистене на санитарен фаянс създават дим. Много дим!


 ВАЖНИТЕ НЕЩА, които ще узнаете като имате деца

4 годишен МОЖЕ да запали огън ползвайки камъни, колкото и да твърдя, че това става само на кино. 4 годишните успяват винаги да намерят единственото уязвимо място, на иначе обезопасения дом.

Циментово тесто и микровълнова печка не се понасят. Суперцимента е суперцимент. Даже и забъркан от 4 годишен, той е завинаги. Даже и да не е на подходящото място.

Кашон с играчи може да покрие пода на стая с размери 6х4 м. плътно без място където да се стъпи.

Колкото и кутии желе да сипеш в басейна, това не помага да ходиш по водата.
Филтрите на басейна не обичат желе.

Стъклените топчета в резервоара издават много неприятен шум по време на каране. По-добре да не се опитваш да разбереш откъде е и странния мирис.


 ВАЖНИТЕ НЕЩА, които ще узнаете като имате децаВинаги трябва да се поглежда във фурната преди включване. Фурната може да побере голямо количество пластмасови играчки. Пластмасовите играчки не се чустват добре във включена фурна. На пожарната и трябват 6 минути за да стигне до вкъщи.

Центрофугата на пералнята не докарва световъртеж на дъждовните червеи. Центрофугата на пералнята докарва световъртеж на котката. Котката може да повърне почти колкото тежи, когато има световъртеж.

Средно голямо водно легло съдържа достатъчно вода, за да запълни дом от 200 кв.м. с езеро 12 см дълбочина.

Бързо залепващото лепило залепва много по-бързо отколкото предполагате. С дърпане котката залепена за кухненската маса с бързо съхнещо лепило не се отлепя.


Силва Коен

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

ВАЖНИТЕ НЕЩА, които ще узнаете като имате деца - 4.8 out of 5 based on 52 votes
Коментари (2)
О БОЖЕ!О БОЖЕ,БОЖЕ , БОЖЕ!
2 Събота, 03 Октомври 2009г. 05:18ч.
Nika
Дано да нямам такова хлапе!
Хахахаха
1 Петък, 02 Октомври 2009г. 18:48ч.
Genoveva

Невероятно свежо,много ме изкефи!!! Още се смея пред недумяващите погледи на колегите :):):){loadposition ad}

{loadposition do} 

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: