Върни ми бъбрека !!

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

Наскоро четох публикация за рогоносец , който прави интернет страница за бившата си жена и вътре публикува всякакви компрометиращи материали за нея.Та по тоя повод направих асоциация и със описания по-долу случай:

Развода е  период, в който любовта се обръща „с хастара навън” и може да се видят най-грозните черти на бившите влюбени. Засегнати и огорчени от раздялата хората имат безумни претенции и искания. Такъв е случаят с американец, който е в процес на развод със съпругата си, иска да му бъде върнат... бъбрекът!
Или поне да му бъде изплатена компенсация от 1, 5 млн. долара.

Ричард Батиста разказал пред журналисти, че е бил принуден да се обърне към обществеността, тъй като преговорите с жена му се провалили, предаде ВВС.

 

 


Той дал на половинката си не само ръката и сърцето си, но и бъбрека, за да спаси живота й.
Двамата се оженили през 1990 г., а през 2001 г. той й дарил и бъбрека си, за да спаси живота и. През 2005 г. обаче жената подала молба за развод.

Реакцията на читателите на подобна новина са изключително забавни. Те рядко са отзвук на самата новина. Хората явно четат и възприемат подобни събития като доказателство, за това което се върти в главите им. Мненията варират от „жените са гадни използвачки” до „Тоя не в ред!”. Лично аз не се нагърбвам да имам мнение по въпроса кой е крив и кой прав. Нямам ни най-малка представа що за живот са водили съпрузите. Каква е била любовта им и каква е причината за развода им.

Факт е обаче, че в цял свят донорството е доброволно и безвъзмездно. Не говоря за черния пазар на органи. Искането да се върне органа е идиотско, а искането за плащане и то на такава крупна сума е незаконно. Бракоразводните адвокати твърдят, че органът не представлява съвместно придобито имущество и не подлежи на делба.Силва Коен

 

 


Върни ми бъбрека !! - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: