Седем начина да намерите нови приятели

( Votes )
Оценка на читателите: / 54
Слаба статияОтлична статия 

" Човекът е социално животно"...има нужда от обич, общество, комуникации, разбирателство, подкрепа и още и още........и най-вече от някой, с когото да сподели всичко...

Човек винаги има нужда от добър приятел...Но дали е толкова лесно да се намерят нови приятели? Дали някой ни забелязва, или сме малка прашинка в големия мръсен свят? Дали някой е видял, че днес съм с новите си обувки, за които мечтая от 1 месец или, че има нещо, което ме кара да се усмихвам? Или може би всички бързат за накъде и всички свободни места за приятели са заети и за мен няма място в душата на хората? ...........

 

  

 Всеки си е задавал подобни въпроси, всеки иска да е добре приет и да иам много приятели. Ето 7 съвета как да постигнете това( нещата са написани нарочно само с главни букви, искаше ми се да викам, за да ме чуе цял интернет и всички да си намерят добри приятели :))) : 

1. ПОКАЖЕТЕ СЕ! Винаги, когато имате възможност да идете на парти или на някое друго място, не изпускайте тази възможност...Никой няма да дойда на вратата Ви, да почука и да попита дали искате да сте приятели, сещате се нали? 

 2. СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ГРУПА! Когато сте част от някаква група със сходни интереси е по-лесно да се сприятелите с други хора. Винаги ще има какво да обсъждате и няма да се чувствате неудобно, че сте на чужда територия. Например можете да си вземете куче и около него да се сприятелите с други собственици или да се занимавате сериозно с някакво хоби или друго занимание, което Ви е приятно..

 

 

3. БЪДЕТЕ ОСНОВАТЕЛ НАГРУПА!  Освен, че можете да се присъедините към група, можете и да си основете сами такава. Изследванията показват, че хората, които градят отношенията си на базата на общи интереси изграждат по- дулготрайни взаимоотношения. Съберете се с хора, които познавате и имате общи интереси да ги обсъдите,нека и те поканят някой, който се интересува от същото нещо...

 

4. КАЗВАЙТЕ ХУБАВИ НЕЩА НА ДРУГИТЕ ХОРА!  На всеки му е приятно да чуе нещо хубаво за себе си, но не всеки чува такива неща! Изненадайте хората приятно, но внимавайте - лицемериниченето и лъжите не са начин да кажете нещо уж хубаво...

 

 

5. ИМАЙТЕ ЦЕЛ! Може и да звучи изкуствено, но това да си поставиш за цел да се сприятелиш с 3-ма души на едно парти може да те накара се поразмърдаш и даде резултати..:) 

 

 

6. УСМИХВАЙТЕ СЕ! Според изследвания, хората, които се усмихват са възприемани като по-дружелюбни и са доста по-предпочитани закомпания.  Една усмива може да разтопи леда при разговор с хората! :)

 

 

7. ПРИЯТЕЛИТЕ НА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ СА И ВАШИ ПРИЯТЕЛИ! Ако искате да уголемите кръга си от приятели, то приятелите на вашите приятели са идеалните места, от които да започнете...:) 

 

 

 

Бианка Пеловска - приятел :) 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Седем начина да намерите нови приятели - 4.3 out of 5 based on 54 votes
Коментари (2)
Трябват ми нови приятели.
2 Петък, 14 Юни 2019г. 19:57ч.
Genoveva
Моите приятели не ме харесват и искат да се оттърват от мен. Те казват,че съм лош човек и приятел.Те са лоши и аз също ги мрязя. Те казват, че съм РАЗОЧАРОВАНИЕ и само ме дразнят. Надявям се да намеря добри човеци тук, с които да станем приятели. Моя някой да пише, защото съм отчаяна.МОЛЯ ВИИИ МНООООООГООООО.
Как да намерим приятели?
1 Вторник, 04 Август 2009г. 23:33ч.
Николинка Николова,учител по английски език в село Ветрен дол
Бъдете истински приятели и ще видите,че щастието ще дойде при Вас!За да получите,първо трябва да давате!

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: