Заблеело ми агънце за лесни жени и богати мъже ...

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
теодора обижда жените

Простете ми за невежеството, но не слушам чалга и нямам представа коя е аджеба тази Теодора. Фактът, че я отнасям веднага към чалгата се дължи на това, че само там като в някаква смахната секта личностите имат само по едно име и то обикновено е първото им. Някакъв опит да накарат слушателя да ги почувства близки и познати може би... всъщност въобще не ми дреме защо е така.

Та защо ви занимавам с въпросната Теодора. В дамското токшоу по БНТ1 "Жените", обсъждаха и нищиха темата за „лесните" жени. Специален гост в предаването беше попфолк певицата Теодора, която сподели, че много пъти се е възмущавала на начина, по който се държат леките жени, като според нея в тази категория попадат 70% от българките, разпространиха медиите.

Нямам представа на вас как ви звучи това, но мен ме обижда. Дори и да приема факта, че тя поставя мен в оставащите 30%, където смята, че се намира и самата тя предполагам, пак се чувствам засегната. Подобно обобщаване на поведението на българките от една фръцла, дето си показва голотиите по телевизията не мога да приема.

"Лесните жени искат просто да бъдат любовници на баровци. По клубовете има специални ложи, където всичко е с 50 % по-скъпо, и това отделя по-платежоспособните клиенти от останалите. Точно към тези мъже се опитват да се насочат жените.", споделя Теодора.

"Ако е хубав пък и ако има възможности", е идеалният вариант за всяка лесна жена според Теодора. Според нея този тип жени са "ловджийки", които са длъжни да пробват и всяка от тях е сигурна, че ще успее да спечели обекта на своите желания.

"В България мъжете или са малко, или са женени", категорична е певицата и разказва, че има доста приятели мъже, които не биха избрали жена, която е правила секс с тях още първата вечер.

Теодора фолкпевица голотии

Присмяло се куку на пипи се казва в такъв случай!

Но от цялото интервю разбирам колко ощетени са хубавите и богати мъже, защото 7 от 10 жени им се натискат и пускат за парите. Горките – да ги ожалиш и закон за защита да им издействаме. В закона обаче предполагам трябва да има клауза за „свободен достъп за чалга-певици”.

Все пак си мисля - като няма какво да каже някоя си хубавелка, по-добре да не казва нищо. Ако все пак реши да отрони нещо друго освен научените куплети да помисли първо дали няма да обиди някого. Ако и тогава не схване, че е прекалила едно „Извинявайте” да намери начин да каже или изтананика, че ще й останат непродадени песнопенията.


Силва Коен

чудеса.нетПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Заблеело ми агънце за лесни жени и богати мъже ... - 4.0 out of 5 based on 4 votes
Коментари (1)
@Silva
1 Понеделник, 02 Февруари 2009г. 19:49ч.
Nikolay
za sazalenie, tazi teodora e absolutno prava!!

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: